Alianční Impérium
5 posters
Strana 1 z 1
Alianční Impérium
Ahoj lidi je tu takový nápad.
Svaz Aliancí! >>>ZDE>>>VÍCE>>>
Svaz Aliancí - potenciální název který bude jiný
Svaz aliancí stojí na podstatě spojenectví 10 aliancí a lepšímu boji proti nepřátelům. Žádná z těchto aliancí nemá jiného spojence
od doby kdy nabyde do svazu aliancí plný počet aliancí (10).
Počet aliancí -/10
Názvy aliancí:
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Pravidla:
1) Aliance které zde jsou musí být v top 50/100 (zatím neujasněné, bude podle dohody)
2) Jakýkoliv útok na jakoukoliv z našich aliancí znamená útok na všechny naše aliance.
3) Aliance která je ve Svazu Aliancí musí mít v logu alespoň malé logo Svazu aliancí.
4) Hráči ze svazu aliancí na sebe vzájemě neútočí a neútočí ani na sesterské nebo bratrské aliance těchto aliancí.
5) další pravidla budou uvedena později.
Pozn.: Do svazu aliancí nikdy nevstoupí aliance: Feenix (dřívější NRA), Imperium, P.r.D.
///////////////// Doufám že se tu k tomu každý vyjádří co si o tom myslí díky. Zatím o tom uvažuji já s aliancí Etnies ale hledáme 3. ali a zatím baz úspěchu tak to ještě nějakou chvíli bude trvat tak bych rád věděl co na to řeknou lidi z mé aliance protože mě to celkem zajmá a nepříde mi toto jako špatný nápad.
Svaz Aliancí! >>>ZDE>>>VÍCE>>>
Svaz Aliancí - potenciální název který bude jiný
Svaz aliancí stojí na podstatě spojenectví 10 aliancí a lepšímu boji proti nepřátelům. Žádná z těchto aliancí nemá jiného spojence
od doby kdy nabyde do svazu aliancí plný počet aliancí (10).
Počet aliancí -/10
Názvy aliancí:
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Pravidla:
1) Aliance které zde jsou musí být v top 50/100 (zatím neujasněné, bude podle dohody)
2) Jakýkoliv útok na jakoukoliv z našich aliancí znamená útok na všechny naše aliance.
3) Aliance která je ve Svazu Aliancí musí mít v logu alespoň malé logo Svazu aliancí.
4) Hráči ze svazu aliancí na sebe vzájemě neútočí a neútočí ani na sesterské nebo bratrské aliance těchto aliancí.
5) další pravidla budou uvedena později.
Pozn.: Do svazu aliancí nikdy nevstoupí aliance: Feenix (dřívější NRA), Imperium, P.r.D.
///////////////// Doufám že se tu k tomu každý vyjádří co si o tom myslí díky. Zatím o tom uvažuji já s aliancí Etnies ale hledáme 3. ali a zatím baz úspěchu tak to ještě nějakou chvíli bude trvat tak bych rád věděl co na to řeknou lidi z mé aliance protože mě to celkem zajmá a nepříde mi toto jako špatný nápad.
Re: Alianční Impérium
hm..zajimave.....ale melo by se zalozit nove forum kde by mohli psat uplne vsichni clenove vsech alianci....ptz jesli nebude ve svazu komunikace, je svaz na hovno...
marshallmalinovsky- Poeet p?íspivku : 12
Registration date : 02. 03. 08
Je to dobrý a zajímavý jen se chci zeptat co máme za konflikt s Imperiem,že tam nemůže bejt?
krocanxx- Poeet p?íspivku : 9
no...imperium nas v lace nema, PRDi spojence neberou a s fenix byla nebo je war..
marshallmalinovsky- Poeet p?íspivku : 12
Alianční Impérium
No jak bylo řečeno Imperium nás moc v lásce nemá PRDi nechtěj spojence a Feenix nás nesnášej!
A to fórum by bylo zůstalo by tohle jako pro naší alianci a pak by bylo další pro celý svaz.
A to fórum by bylo zůstalo by tohle jako pro naší alianci a pak by bylo další pro celý svaz.
Jsem pro jen vidim mensi problem s koordinaci utoku a podobne, preci jen kazda ali bude mit sve vlastni problemy. Snad by se to spojenim dalo vyresit.
Ma odpoved se spolecnym forem by to mohlo vyjit a prinest ovoce (tresne)
Ma odpoved se spolecnym forem by to mohlo vyjit a prinest ovoce (tresne)
ShaoKaiis- Poeet p?íspivku : 4
Registration date : 07. 03. 08
Ja som tiez za , ale nie s 10 ali staci 5 a tie dohody o neutoceni (aliancne ) bi som stoho vynechal, pretoze to pre nasu ali nic neprinesie.V pripade vojny clena zvezu s ali s ktorou mi mame dohodu o neutoceni bi sme nezasahovali.Pokial viem tak Imperium ma problemy s inymy ali na vo vsetkych vesmiroch.
Paplon- Poeet p?íspivku : 7
Registration date : 15. 03. 08
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: