Psanci a pravidla zapisování psanců.
+3
Freeman
krocanxx
Pink Man - Admin
7 posters
Strana 1 z 1
Psanci a pravidla zapisování psanců.
::: LISTINA PSANCŮ :::
Do listiny psanců můžete přidat jakéhokoliv hráče s kterým máte problémy a který na vás opakovaně útočí. Pište to prosím takto: Jméno / Domovská planeta. Také bych byl rád kdyby jste sem nepsali farmy místo psanců!
Tady jsou ti staří dobří psanci!
Psanci:
-) Jméno / Domovská planeta
1) Killbegan / 1:398:12
2) Paulo Coellho / 1:65:11
3) Kalias / 1:481:11
4) pan Milej / 1:453:5
5) AndroiD / 1:13:6
6) Wolf225 / 2:1810
7) Apolo /1:329:12
mambo / 1:90:7
9) ludaburda / 2:19:9
10) Jeza / 1:397:6
Do listiny psanců můžete přidat jakéhokoliv hráče s kterým máte problémy a který na vás opakovaně útočí. Pište to prosím takto: Jméno / Domovská planeta. Také bych byl rád kdyby jste sem nepsali farmy místo psanců!
Tady jsou ti staří dobří psanci!
Psanci:
-) Jméno / Domovská planeta
1) Killbegan / 1:398:12
2) Paulo Coellho / 1:65:11
3) Kalias / 1:481:11
4) pan Milej / 1:453:5
5) AndroiD / 1:13:6
6) Wolf225 / 2:1810
7) Apolo /1:329:12
mambo / 1:90:7
9) ludaburda / 2:19:9
10) Jeza / 1:397:6
Re: Psanci a pravidla zapisování psanců.
11)Neo0/[2:161:12] já sem se jeho útoku ubránil,ale teď prej farmaří na ShaoKaiisovi
krocanxx- Poeet p?íspivku : 9
Registration date : 02. 03. 08
Hyena, ktere se nemam sanci ubranit
Intruder / 2:334:5 - poslal na me 10 heavy stihacu a 7 cruseru, 2 h.stihace jsem mu rozstrelil nez me znicil 12 mych h.stihacu, 6 m.transportu a 6 s.sond, proto urgentne zadam abyste ho totalne romrdali tak, ze si k tomu vicekrat nesedne... Dekuji za pochopeni...
Freeman- Poeet p?íspivku : 4
Registration date : 07. 03. 08
kapitalista Neo0
jmeno Neo0 z planety Neo0 [2:161:12]
tak tenhle typek me mydli planetu 3-4 denne, nemas sanci se rozjet pac moje farmicka mysakpavel byla prijata do cccp a ted si s nim dobre rozumim ale tenhle smejd me neda spat. Zatim co vam pisu, tak na me leti dalsi jeho utok. PLS HELP !!!!
tak tenhle typek me mydli planetu 3-4 denne, nemas sanci se rozjet pac moje farmicka mysakpavel byla prijata do cccp a ted si s nim dobre rozumim ale tenhle smejd me neda spat. Zatim co vam pisu, tak na me leti dalsi jeho utok. PLS HELP !!!!
ShaoKaiis- Poeet p?íspivku : 4
Opakovane, nalehehave, urgentni, dekuji...
2:334:5 Hayabusa (*) Intruder
2:334:6 Kolonie (*) Intruder
jestli s nim neco udelate tak odmitam hrat, nebot me pravidelne rozbiji letku a nenechava me rozjet!!!!!!!!!! ted me rozbil dva krizniky ktery jsem si pracne vyrabel!!!!
Moc prosim o POMOC.....
Na to jak velká to je ali zacinam mit pochybnosti o jeji pusobeni.... kdyz uz tam je vypsany a porad se s tim nic nedeje....
2:334:6 Kolonie (*) Intruder
jestli s nim neco udelate tak odmitam hrat, nebot me pravidelne rozbiji letku a nenechava me rozjet!!!!!!!!!! ted me rozbil dva krizniky ktery jsem si pracne vyrabel!!!!
Moc prosim o POMOC.....
Na to jak velká to je ali zacinam mit pochybnosti o jeji pusobeni.... kdyz uz tam je vypsany a porad se s tim nic nedeje....
pokud nechavas vsechny suroviny na planete a jeste k tomu i letku tak se nediv ze te farmari.pokud bys je vzdycky vsechny utratil a zbytek surek poslal s lodema na FS tak by se na tebe urcite vykaslal.a nebo mu skus napsat at ti da chvilku pokoj vetsinou to pomuze.ale slusne bez obvinovani a nadavek.
BoBHH- Poeet p?íspivku : 3
BoBHH napsal:pokud nechavas vsechny suroviny na planete a jeste k tomu i letku tak se nediv ze te farmari.pokud bys je vzdycky vsechny utratil a zbytek surek poslal s lodema na FS tak by se na tebe urcite vykaslal.a nebo mu skus napsat at ti da chvilku pokoj vetsinou to pomuze.ale slusne bez obvinovani a nadavek.
kdyby jsi si někoho vyhlídl kdo dává nechal bys ho???
nesedím u toho nonstop a na to abych si nechal suroviny na velkou letku, tak to je na <I>...
Tak mě prosím zkus nějak profesionálně poradit....
jedina profi rada je delat fleetsave coz znamena poslat treba i na utok na Ickare lode i se surkama a nechat je priletet az v dobe kdy budes u pc.to je jedina obrana proti recyklaci.nebo kdyz bys mel uz vetsi lvl budov nebo vyzkumu dat stavet neco co treba i nepotrebujes ale trva dost dlouho a nez se to dostavi tak to zrusis a az budes mit dostatek tak postavis co potrebujes
BoBHH napsal:jedina profi rada je delat fleetsave coz znamena poslat treba i na utok na Ickare lode i se surkama a nechat je priletet az v dobe kdy budes u pc.to je jedina obrana proti recyklaci.nebo kdyz bys mel uz vetsi lvl budov nebo vyzkumu dat stavet neco co treba i nepotrebujes ale trva dost dlouho a nez se to dostavi tak to zrusis a az budes mit dostatek tak postavis co potrebujes
já jsem psal že u toho pořád nesedím a že jinak vím co mám dělat, když na to přijdu že na mě ce zaútočit tak to všechno vyplítvám....
prostě cu ať na něm teďka farmaří někdo od Vás protože už je dost rozjetý tak ho sražte trocha....
a ty vubec nerozumis co ti pisu prave proto ze u toho nesedis tak pouzivej FS!!urcite aspon zhruba vis kdy k pc prijdes tak se da naplanovat ale asi marne ti neco vysvetlovat
vituss / 1:278:10
kuba60 / 2:271:7
-odešli z aliance (takže to berte spíše jako záznam o jejich odchodu)
kuba60 / 2:271:7
-odešli z aliance (takže to berte spíše jako záznam o jejich odchodu)
Naposledy upravil krocanxx dne Mon Mar 17, 2008 7:35 pm, celkově upraveno 2 krát
onni na tebe utoci?nebo si je tam dal jen proto ze odesli?
marshallmalinovsky- Poeet p?íspivku : 12
máš pravdu jen kvůli tomu že odešli to že tu sou zapsaný neznamená že se na ně musí útočit,ale protože odešli tak nás zradili-odchod neoznámili(nebo o tom nevim)
PS:do tohohle vlákna se měli psát pouze čistě psanci-žádný takovýhle komentáře,když se mě takhle chceš zeptat tak mi můžeš napsat přímo na ogame nebo tady soukromou zprávu
PS:do tohohle vlákna se měli psát pouze čistě psanci-žádný takovýhle komentáře,když se mě takhle chceš zeptat tak mi můžeš napsat přímo na ogame nebo tady soukromou zprávu
MartyFX ([2:31:9]), ([2:31:5])
Brambor ([2:53:7])
PS:plss kto moze nech na nich zautoci
Brambor ([2:53:7])
PS:plss kto moze nech na nich zautoci
TELI- Poeet p?íspivku : 1
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: